Tillhör du de som har svårt att hitta på nya matrecept, eller som inte hinner med att handla till veckans middagar? Du är inte ensam; i en stressig vardag är det inte lätt att hinna med allt det som ska göras – matlagning inkluderad. Lösningen är dock enkel: satsa på en matkasse. En av de mest populära varianterna är Linas Matkasse, som var tidigt ute på marknaden med att erbjuda leverans av råvaror komplett med tydliga recept. Komplettera bara med några väl valda viner, så har du en serie riktiga festmåltider.

En vanlig missuppfattning är att matkassar är dyra, men faktum är att det är precis tvärtom. Här får du med precis det du behöver för att laga veckans måltider – och framförallt köper du inte en massa onödigt, som annars är risken vid ett besök i matbutiken. Det är med andra ord bra för matbudgeten, samtidigt som du får prova på mat som du annars kanske inte hade lagat själv. Både spännande och ekonomiskt, med andra ord!

Linas Matkasse har många spännande recept som är skapade för att tilltala en bred massa och passar de som vill ha tid över till annat än att fundera på veckans middagar. Fundera ut vilket vin som kan passa till vilken rätt, till exempel.

Övriga viner